Tankin yläsuuntaus, jota sinun on kokeiltava ennen kesän päättymistä

Kun kesä tulee, emme voi lopettaa tankkitoppien ostamista kaikissa väreissä riippumatta siitä, kuinka monta tyyliä jo omistamme. Ja kun iso juttu, kuten tyyli parhaalle uusille seksikkäille sato -kiskojen kokoelmille, emme voi sivuuttaa sitä, vaikka kaappissamme on jo runsaasti satopäätä.

Olemme rehellisiä, ruokakauppaan käyminen vaatii paljon hikoilua kesäisin, joten kaapissasi on oltava uusia tyylikkäitä ja kesäystävällisiä toppeja, jotta et käytä samaa asiaa kahdesti. Tai erilaisella tarinalla, ei ole mitään enemmän potkua kuin makaa sohvalla kannettavan tietokoneen kanssa vatsassa ja loputtomasti liikkuessa, kunnes löydät mukavan aseman työskennellä kotona. Vakavasti, sinun on käytävä läpi paljon tankkitoppeja saadaksesi tyylikkäät kesäasut.

Nyt kun olemme jo tehneet osto -rutiineja kesäkaapista, anna itsesi kertoa sinulle tästä isoista kaupasta Soladossa, koska siitä tulee pysäyttämätön tyylikäs satolevy ostaa heti. Yleensä musta on ensimmäinen väri, joka myydään nopeammin, joten haluat saada sen käsiksi ennen kuin se on mennyt uudestaan. Joten kiirehdi ja tarkista ennen kuin he loppuu!

Kiinteä sato CAMI -säiliö

Hyvä uutinen on, että kaikki kesämuototrendit voidaan helposti sekoittaa ja sovittaa kirkkaisiin lisävarusteisiin tai yhdistämällä ne perusasioihin, kuten farkut tai klassinen bleiseri. Jatka vieritystä valitaksesi mihin suuntauksiin haluat sukeltaa ennen kesän päättymistä. Onneksi kesäkuukausi on vielä koko ennen kuin se on ohi, joten jos sinulla ei ole ollut täydellistä selkänoton Tank Tops -ostoksia, jotka saavat sinut etsimään rantapäivää tai vamaya ulkoa, on vielä aikaa. Varsinkin kun lämpötilat nousevat edelleen maailmanlaajuisesti, ei ole parempaa tapaa viettää päivää kuin rannan ulkopuolella, jos sinulla on onni asua siellä.

Rakastamme esimerkiksi tätä leikkausta yhden olkapään tankin topin, koska se on täysin tyylikäs ja tukeva. Sillä on epäsymmetrinen kaulatyyli, joten se on erittäin sopiva käytettäväksi rentoissa tilanteissa, ja meidän ei tarvitse käyttää rintaliivit ja tekee siitä ehdottomasti mukavamman. Voit jopa sekoittaa ja sovittaa farkut tai hameet. Se näyttää tyylikkäämmältä ja tyylikkäiltä.

Leikkaa yksi olkapäät tankki

Voit kiittää meitä myöhemmin, ja älä unohda jakaa tätä kaikille ja kertoa minulle mitä sait. Vakavasti voimme puhua vaatteista tuntikausia. Nämä kesäsäiliön yläosat ovat tällä hetkellä niin loistavia ja varmasti kesän hyväksymiä, että voit melkein tuntea koko päivän rannalla tai muilla kesäpaikoilla. Etsitkö söpöä yksinkertaista kesää etsii juoksemista, uutta leikkausta tai tankkitoppaa käyttääkseen baariin, tämä inspiraatio auttaa sinua.

Ensimmäinen muotisääntömme on, että ”melkein mitä tahansa voidaan päivittää”, kuten Hailey Bieberin tyyli, jos lisäät tämän huippuluokan Cardiganin kanssa Fashion Streetille. Tässä vaiheessa voit myös lisätä joitain kesätarvikkeita asuun luomaan lausunto ja maksimoidaksesi perustyylin. Kun selatimme viime aikoina Pinterestissä tai Instagram -suuntauksissa, tämän kauden trendit rohkaisevat sinua astumaan pois mukavuusalueeltasi ja tekemään erilaisia ​​lausuntoja. Joten kun keskustelet vaaleamman värin käytöstä kuin tavallisesti käytät tai lisäät muotiasusteita ulkoasuasi, on tärkeää muistaa, että asun paras lisävaruste on.

Jos olet nähnyt Tiktokissa, olet todennäköisesti nähnyt tämän virussäiliön yläsuuntauksen. Ensi silmäyksellä saatat ajatella kallista huippuluokan tyyliä, mutta itse asiassa voit ostaa kokoelman www.solado.com -brändiltä, ​​joka tarjoaa erittäin edullisen ja tyylikkään kokoelman. Tämä tuotemerkki on erikoistunut trendikkäisiin naisiin. Palataan takaisin ostoksille! Tämä erittäin istuva tankki-trendi korostaa käyriäsi kaikissa oikeissa paikoissa samalla kun tuet rintaansa, joten ei ole mitään kuin silloin, kun kuntosalilla yleensä käytät synkkä korkeakoulun t-paita.

Siksi olemme myös pyöristäneet naisille parhaat tankkitopit niille teistä, jotka haluavat raikastaa kesäkaapisi. Tämä Tank Top -kokoelma on erityisesti suunniteltu hengittäviksi, tyylikkäiksi ja sopiviksi moniin kesätapahtumiin. Valikoima heidän kokoelmastaan ​​on mukava koko päivän kuluminen, mikä auttaa sinua pysymään mukavana ja uskomattomana aktiviteettien aikana. Nämä tankkitopit eivät ole pelkästään perusmuodossa, jokaisessa kappaleessa on tyylikäs tyyli, joka tekee sinusta erottuvan tapahtumasi. Katso tämä ja osta vain enemmän Solado.com -sivustossa!

Kiinteä leikattu uritettu satopäällyste täällä

Katso myös

Kauppa ja tyyli
Palkitsevan kristillisen vaatekaupan käynnistäminen

Riiman kaula leikattu

Perusmuotoinen kiinteä satosäiliö Topbuy täällä

Risti kääre olkapäätä täältä

Satiini solmio takaisin Hanky ​​Hem Cami Crop Topbuy täällä

Kukkapainatus leikataan naru nyrkkeilevää satopäätä