Do’s ja Dont eivät julkaise bikinit vahaa

, kaikki pitävät parempana “puhtaasta” tunnetta, jonka he saavat bikinit vahan jälkeen. Kaikkien hiusten poistaminen bikinit alueella itsessään näyttää kuitenkin tuskalliselta. Usein ensimmäinen bikinit vaha on kaikkein kivuliain, mutta rutiininomaisella vahainnilla se saa vähemmän. Jotta voit tuntea upean Brighton & Hove Albion FC Paita sisäpuolelta, sinun on mentävä tämän ankaran kokemuksen kanssa hiusten hankkimisesta herkimmästä alueelta. Tämä kuorintavahan ja hiusten karvojen poistokäsittely antaa sinun mennä viikkoja ilman vahaamista.
Tästä syystä sinun pitäisi mennä Bikinin vahalle:
Se on nopea, tehokas ja huolto TSG 1899 Hoffenheim Paita voidaan tehdä kuukausittain.
Uskomattoman tunteen vuoksi se on kustannuksen arvoinen.
Bikini-vahalla rutiininomaisella pohjalla, estää hiusten uudelleenkasvua, samoin kuin ne päätyivät pehmeämiksi ja vähemmän tiheiksi.
Lihavoitu ja houkuttelevat uimapuvut tarvitsevat hiusvapaa bikinit.

Lähde: GSTATIC.COMTO ASSION maksimoi uskomattomat tulokset, menetelmä, joka on muutaman Do’s ja Doiss Dones julkaise bikinit vahaa.

Lyhennys
Pese iho joka päivä intiimillä pyykkillä pitääksesi juuret puhtaina ja vapaaksi bakteereista.
Kosteuta ihoasi bikinilinjan ympärillä päivittäin, julkaise vahaus.
Vahauksen jälkeen käytä ihoystävällisiä tai ei alusvaatimuksia yöllä, jotta iho voi hengittää.
Jos iho on herkkä, levitä jäätä punoituksen tai ärsytyksen vähentämiseksi bikinit vahan jälkeen.

Kyllä löysät vaatteet
Varo sekä tiukkoja että synteettisiä vaatteita, koska ne voivat ärsyttää ihoa ja estää sen paranemista hiusten epämiellyttävän vetämisen jälkeen. Voit antaa ihosi hengittää, kuluta löysää ja suuria puuvillasta valmistettuja vaatteita. Valitse ei laiha farkkuasi muutaman päivän ajan ja juhli muoti -järkeä luovasti muotoilemalla löysää ja tuulisia vaatteita, kuten haaremihousuja.
Alla on joitain usein kysyttyjä huolenaiheita Bikinin vahasta.

Kuinka rauhoittaa ihoa bikinit vahan jälkeen?
On monia tuotteita, jotka voivat auttaa rauhoittamaan ihoa ja estämään hiusten kasvua. Varmista, että ne ovat öljyvapaita että ei-komedogeenisiä. Estä myös ankarien saippuan hyödyntäminen ja käyttämällä intiimiä pyykkiä tai kohtalaisia ​​puhdistusaineita, kuten cetaphil lempeä ihonpuhdistus. Ihon rauhoittamiseksi, hoita punoitusta ja kipua, voit levittää aloe vera -geeliä tai hyödyntää teepuita tai laventeliöljyä suihkun jälkeen. Tämä auttaa myös antibakteerien suojaa herkälle iholle.

Lähde: Alloverbeautyhindley.co.USUStoisi kuorita bikinit vahan jälkeen?
Kuori ihosi ainakin viikko bikinit -vahan jälkeen vartalon hankauksella. Se voi auttaa estämään sisään kasvaneita karvoja, pääsemään eroon kuolleista ihosoluista ja pitämään ihosi sileänä ja pehmeänä. Estä kuitenkin ihon kuorinta 3–5 päivää vahan jälkeen sekä käyttävät luonnollisia loofoja kuorintahoitoon.

Kuinka usein voit bikinit vahan?
Kuten jo sanottiin, rutiininomainen vahaus johtaa pehmeään ja vähemmän tiheään hiuskasvuun sekä lopulta vaatimukseen vahata harvemmin. Joten ole erityinen rutiininomaisissa vahausvierailuissa ilmaiseksi ja sileälle iholle.

Lähde: gstatic.com pitää kädet pois
Vastusta kiusaustasi koskettaa erittäin sileää vastavahaista ihoa, kun kynnet tuovat paljon bakteereita. Vahauksen jälkeen bikinit -alue on alttiimpi avoimien hiusrakkuloiden tartunnan syylle. Ihon koskettaminen tai hankaus Bikinin linjan ympärillä julkaisee vahaus rohkaisee ärsytystä ja laukaisee kuoppia näkymään. On myös suositeltavaa estää seksuaalista toimintaa vähintään 24 – 48 tunnin ajan.
Lähde: Shopify.com, tärkeät osoittimet, jotka voit pitää mielessä:
[Lue myös: mitä vaadit ymmärtää bikinit vahasta]
Voitko treenata bikinit vahan jälkeen?
Kun vahataan, odota Meksikon Jalkapallomaajoukkue Paita vähintään päivä ennen kuin lyö kuntosalilla. Harjoituksen laukaisema hiki voi viime kädessä johtaa ärsytykseen, kutinaa ja jopa infektiota, koska huokoset ovat avoinna.
Lähde: GSTATIC.COM PITÄÄ PITÄÄ PITÄÄ KUUMA VESIKULA BIKINI -VAHA?
Vahauksen jälkeen huokoset ovat avoimia, samoin kuin iho on alttiita bakteeri -infektioille. Estä porealtakylpy, kuumavesisounat, saunat sekä höyryt vähintään 24 – 48 tunnin ajan julkaise bikinit vaha, koska ne voivat edelleen ärsyttää herkkiä ihoa ja aiheuttaa epämukavuutta. Sen sijaan valitse mahtava suihku.
Lähde: Glamour.comHope Löydät tämän artikkelin DO: n ja Bikinin vahan tekemättä hyödyllistä. Jaa suosituksiasi ja kokemuksia kanssamme.
[Lue myös: tarkalleen kuinka päästä eroon partakoneen kuoppista]

Posted in Uncategorized