Vinkkejä hampaiden valkaisuun sekä kynsiin

Mitkä ovat parhaat tuotteet sekä menetelmät kynsien valkaisemiseksi ja hampaiden valkaisemiseksi? Vierailija L ihmettelee …
Olen peruslaitoksen pääjohtaja. Pidän blogistasi! Haluaisin julkaisun hampaiden valkaisutuotteista ja kynnistä. Työskentelen henkilöstön, perheiden, piirin henkilöstön sekä naapurimaiden ihmisten/yritysten kanssa. Minusta tuntuu, että ensimmäinen asia, jonka he huomaavat puhuessaan kanssani, ovat hampaat ja naulat. Haluaisin konseptit nopeaan ja edulliseen ideoon. Kiitos!
Mielenkiintoista. Olen todella utelias kuulemaan, mitä vierailijat sanovat täällä!
Hampaiden valkaisut: Henkilökohtaisesti olen tehnyt harjavalkoisia nauhoja aiemmin, häätapahtumaan , he kuitenkin ehdottomasti toimivat. Huomaa myös, että valitsemasi huulipunan väri voi tehdä hampaistasi näyttämään kirkkaammalta (katso tämä artikkeli). New York Times kattoi hampaiden valkaisun juuri viime kuussa kaivo blogissaan (ja yli 100 kävijää huijasi myös kommentteja).
Kynsivalkaisut: Tunnen vähemmän kynsien valkaisut – DIY -talon hoitojen lisäksi on lukuisia tuotteita. Ehdotan todella, että puhutaan ihotautilääkärillesi tai lääkärillesi heidän ehdotuksistaan, koska kynnet voivat käsitellä kellertävää väriä yksinkertaisesti kiillotuksestasi tai lääketieteellisistä kysymyksistä. Jos haluat pitää kynnet alhaisena ylläpidossa, mutta silti “tehdään”, voit myös tutkia puola/valkaisuainetta, kuten Christian Diorin (27 dollaria) tai Julep’s (18 dollaria). (Voit myös peittää kynnet tavallisella manikyyrillä, joko kauneushuoneessa tai DIY.)

Mitä suosittelet naiset, jotka kokevat kellastuneista hampaista ja/tai värjäytyneistä kynnistä? Mitä tuotteita pidät?
Kuvassa: Crest -valkoiset nauhat ja Julep.
Nämä ovat muutamia haastattelujen mieluummin kynsien värejä: 1) balettitossut 2) sokeri isä 3) Mademoiselle. KLASSIKKO!

< - Tämä julkaisu koostuu tytäryhtiölinkeistä ja Corrette® voi tehdä palkkioita tämän viestin linkkien kanssa tehdyistä ostoista. Katso täältä paljon lisätietoja. Kiitos sinulle niin paljon tuestasi! Olemme osallistuja Amazon Services LLC Associates -ohjelmaan, tytäryhtiömarkkinointiohjelmaan, joka on luotu toimittamaan meille, jotta meille tehdään maksuja linkittämällä Amazon.com -sivustoon sekä sidossivustoihin.

Posted in Uncategorized