Retro -muotitrendit paluuta: flanellipaidat, soittoäänet ja paljon muuta

retro -muotisuuntauksia, jotka tekevät paluun
06.4.2018, lähettänyt Alanic Global
Muoti on yksi niistä areenoista, jotka eivät koskaan menetä mahdollisuutta peittää miehet ja naiset parhaissa avatareissa. Nykyään ei ole paljon enemmän muotimaailmaa, joka rajoittuu uusien piirteiden käyttöönottamiseen, vaan vanhat ja tavanomaiset tyylilauseet tekevät huomattavan ja vahvan paluun bangilla. Muotialan asiantuntijat uudistavat ja elvyttävät retro- tai vanhan koulun muotisuuntaukset, ja tästä syystä myös tukkumyyjät ja suunnittelijat tuovat heidät kiertämään vähittäiskauppaan. On aika luopua kerran kaikesta tuoreesta ja uudesta, ja pikemminkin omaksua retro -trendit avosylin, ajattelematta kahdesti. Jos julkkikset ja mallit voivat tehdä ne varmasti, miksi et? Siten, jos yrität palata muotin klassisiin vintage -juuriin, sinun on varastoitava vaatekaappi miesten suunnittelijaflanellipaitoilla, nahkahousuilla, hattuilla ja paljon enemmän merkittävimmille muutoksille!

Maalaismaiset suspenderit
Odotatko innolla yhdistelmän raa’an reunan ja tyylikkään käytöksen viikonloppuna tällä kertaa? Palaa sitten takaisin 90 -luvulle ja ota tyyliviitteet miehiltä, ​​jotka ovat erinomaisia ​​muotoilemaan suspendit teepaitoilla ja farkuilla. Nämä pidättäjät ovat loistavia korostamaan ja lainaavat erittäin flirttailevan, mutta hienostuneen asenteen miehille, jotka haluavat rikkoa tyylin monotonian pienellä vaivalla, varmasti.

Rennosti huolimattomat liivit
Olipa kyseessä ruudullinen puuvilla tai farkut, liivit ovat loistava tapa muuttaa perusasu jostakin poikkeukselliseksi. Voit mausteta perusteesi tai lyhyen puolueen, jossa on paljon kiiltoa ja kimaltelua älykkäällä liivillä, joka houkuttelee vetoomustasi jollain muulle tasolle, ja antaa myös rento, mutta tyylikkään tunnelman persoonallesi.
Macho ja söpöt keulat
Haluatko machon ja söpö ulkoasun? Täytä sitten teepaitasi rusetti, joka olisi sopiva kaikille sosiaalisille kokoontumiselle tai muodolliselle toiminnalle. Tätä voidaan myös ryhtyä liiviin, bleisereihin ja smokkiin hääjuhlia ja toimistotapahtumia varten!

Flanelli
Klassiset tukkumyynnin miesten flanelli -teepaitit ovat takaisin globaalille muotipaikalle ja ne luovat tänään huomattavan sekoituksen. Olipa se cowboy -reunaa tai sitoutumista vyötärön shenaniganien ympärille, flanelli -teepaitit ovat parasta sekoitusta mukavuutta ja tyyliä, ja ehdottomasti äänestävät erittäin suositun tyylikerroksen. Käytä niitä sekä rennosti että muodollisesti, ja tämä sopeutumiskyky tekee niistä korkean vetoomuksen ja arvostuksen.
Ylenmääräiset nahkahousut
Muista, kuinka Ross ystävistä, TV -sarja rakasti hänen nahkahousujaan, mutta piti kärsiä toimintahäiriöistä? Tai 90 -luvun rockstarit esiintyvät lavalla tarkistuspaitoissa ja nahkahousuissa? Kyllä, ekstravagantit nahkahousut ovat palanneet maailmanlaajuisesti ja miehet ovat taipuvaisia ​​heitä kohtaan heidän kantamansa kuumuuden vuoksi. Juhlia varten ne voivat olla paras vaatevaihtoehto, jos voit sulauttaa ne asianmukaisesti muihin asuihin, ja näyttää dapperilta ja suorastaan ​​seksikäs!

Alanic Global · Retro -muotisuuntaukset tekevät paluuta flanellipaitoja, soittoäänet ja paljon muuta
Farkkupohja
Kun se liittyy katukulutukseen, Bell Bottom -farkut saavat heidän läsnäolonsa tuntumaan muodin eteenpäin suuntautuvien miesten vaatekaappeissa. Käytä niitä saappaisilla saadaksesi parhaan funky -ilmeen, ja myös teesillä ja lenkkarilla rentoimmalle ja urheilullisimmalle siluettille!
Siten olipa kyse miesten flanelli -teepaitoista tukkumyynnistä tai lisävarusteista, kuten rusetti, pidä itsesi ajan tasalla ja näyttävät klassisena retro -tyyliin helposti!

Tunnisteet:
Mukautetut flanelli tee -paidat tukkumyynti Floridassa
flanellipaidat
Flanelli Tee -paidat USA
Flanelli Tee -paidat tukkumyynti
Miesten suunnittelijan flanellipaitit
miesten flannel -teepaitit tukkumyynti
vanhojen miesten flanellipaitit
tukkumyynnin flannellipaitit

0 0 Ääniä
Artikkeli -luokitus

Kirjaudu sisään

Merkitä

Nimi*

Sähköposti*

Nettisivun URL

Merkitä

Nimi*

Sähköposti*

Nettisivun URL

0 kommenttia

Palautteet
Katso kaikki kommentit