Loman glam Sequins

on juhlakausi. On aika lomalla paljeteina. Mikä paljon parempi menetelmä tämän loman hohtamiseksi kuin paljeteina. Joulukuu on täällä, samoin kuin on aika aloittaa lomapukujen kerääminen virallisesti riippumatta siitä, kuinka juhlimme tänä vuonna. Plaidtulosteiden vieressä paljetit asettavat lomahengen … kuka ei halua hohtaa ja säteilee tätä lomajuhlia?! Tämä Palazzo-paljettihousut ovat välttämättömiä lomakaudelle. Suuri jalka, sivutaskut sekä mukava keskikaista on muutama asia, joka Arsenal FC Paita sai minut syksyllä kuten sen kanssa. Uskoin heti, että luin glam Cruz Azul Paita -ilmettä lomalle. Loman glam -ilmeen tuottaminen paljeteihin on erittäin yksinkertaisesti. Valitse paljetti housut tai säärystimet, lisää musta pusero tai cami -yläosa – mieluiten silkki tai sametti glam -vetoomukseen. Valitsen pariksi sen pitsi -cami -yläosaan naiselliselle tunteelle. Suoritin ilmeen tweed -takilla (aiemmin käytetty täällä) sekä perinteiset mustat pumput. Et voi mennä pieleen kaiken mustan ilmeen kanssa. Eri rakenteet lisäävät omaperäisyyttä yleiseen ilmeeseen. Tämä ilme on täydellinen työlomatapahtumaan.
Mitä olen pukeutunut: paljetti housut: täällä, samanlainen täällä, // TOP: TÄSTÄ, TÄTÄ Tämä täällä, paljon enemmän täällä
Osta ulkonäköni

< - Voit myös nauttia: Mukava ja tyylikäs puku nyt Kuinka puku talvella päivämäärä nyt Tyylikäs puku, jonka vaatia nyt Hienoin tapa aloittaa uusi… Tutustu tietämään. Tilaa sähköpostiosoitteesi saadaksesi uutisia Alankomaiden Jalkapallomaajoukkue Paita sekä päivityksiä.

Etunimi

Etunimi

Etunimi

Etunimi

Sukunimi

Sukunimi

Sukunimi

Sukunimi

Sähköpostiosoite

Sähköpostiosoite

Sähköpostiosoite

Sähköpostiosoite

Tilata

Kiitos tilaamisesta!