DIY Pedikures -reseptit – kuka tarvitsee nyt kallista salonki -matkaa?

Miksi viettää pommi, jolla on asiantuntija, auttaa sinua pedikyyreissä, kun voit kymmenessä minuutissa viikonloppuna, on pehmeät, kiiltävät jalat, upeat varpaat ja seksikkäin jalka Manchester United Paita esitettäväksi, käyttämällä sekä DIY -tekniikoita että Komponentit kotona!
Muutamia hakkereita, jotka säästävät taalaa ja tuovat melko jalat
Näemmekö innostuneita onnellisia ulkonäköjä jo? Toinen puolisosi tai Boyfy olisi hämmästynyt, kun he tarkkailevat jalkojasi nuo sileät roomalaiset sandaalipitsi-upit, kun saat nämä DIY-hakkerit valmis! Aloitetaanpa!

Tytöt, jalkasi käytetään samoin kuin on aika, kun aloit hemmotella heitä. Liota ne aluksi täynnä haaleaa vettä.
Lisää veteen kaksi tippaa manteliöljyä ja pidä jalat liotettuna niihin
Lisää vielä yksi kaksi tippaa rosmariiniöljyä- sillä on antibakteeriset ominaisuudet, jotka imevät ihoon
Jos sinulla ei ole tarpeellisia öljyjä käteviä, liota kolme kalkkiapalaa lämpimään veteen ja pidä kiinni kaksikymmentä minuuttia- luxe-kosketuksia halvalla!

Lähde: Hyötyhomeremedies.com. Hienoimmat DIY -pedikyyrit talossa täydellisille Gamba Osaka Paita jaloille
Tässä on joitain kotitekoisia jalkaharkujen reseptejä pedikyyriä varten.
[Lue myös: pedikyyrityökalut]
1. Hunaja ja kalkki
Vaikka hunaja voi kosteuttaa ihoa, pitämällä se pehmeänä ja joustavana, kalkin vitamiinit voivat auttaa ravitsemaan ihoa ja poistamaan myös bakteeri -infektiot. Tigres UANL Paita Jokaisesta ruokalusikallista, kun sekoitetaan, voidaan käyttää jalkakuormana.

Lähde: Blogspot.com2. Sokeri sekä suklaakekse
Jalkakuori niin namia, yritämme sinua syömättä sitä. Tartu vanha jäljellä oleva eväste (ihme, miksi kukaan jättäisi evästeen), suklaata tai kaurahiutaleita mieluiten ja sekoita se kourallinen sokeria, jolla on vähän vettä. Käytä tätä tahnaa jalkojen kuorimiseen ja hierontaan ihoon! Antioksidantteja tulee samoin kuin jalat saavat myös pehmeän ja erittäin joustavan kosketuksen sen lopussa.
[Lue myös: Seuraa tätä rutiinia täydellisille jaloille]

Lähde: Soletshangout.com3. Vanilja ja kurkku
Vaikka kurkulla on tulevaisuudennäkymä iholle ja eliminoida myös kuolleet ihosolut, vanilja auttaa erottamaan haisevat hajut. Yksi iso kurkku ja muutama tippa vanilja -olemusta, kun sekoitettu tahnaksi sekoittuisi, ihmettelee jalkoja pensaina.
Lähde: RebuildingTheWell.com4. Merisuola ja kookosöljy
Kookosöljy auttaa kosteuttamaan ihoa, kun taas suolat auttavat kuorintaprosessissa. Sekoita kaksi määrään ruokalusikallista kumpikin, ja hiero jalat paljain käsin hyvin. Liota sen lämpimässä vedessä sekä pyykin myöhemmin. tekee ihmeitä kuivalla iholla!

[Lue myös: Ranskan pedikyyriideoita]
Lähde: Crafthubs.com5. Sitruuna ja piparminttu
Haisevat jalat voivat olla kiusallisia, minkä vuoksi suositellaan kupillista piparminttulehtiä sekä sitruunankuoren jauhaa ja käytettyjä tahnaa. Pidä tahna kymmenen minuutin ajan ja pesula kylmällä vedellä sen jälkeen.

7. Kahvi ja kaurajauho
Kuppi kaurahiutaleita ja kolme ruokalusikallista kahvijauhetta, kun se on sekoitettu pastana rivillä kalkkia, tuo antioksidantteja sekä ihoa ravitsevia vitamiineja. Lisäksi kaurajauho auttaa kuorimaan ihoa ja poistaa myös kuolleet solut.
Lähde: onLineLabels.comtime pesua
Aloita kädessä olevalla loofahilla, joka auttaisi hankalistamaan likaa sekä likaa sekä jalkojemme krannioista.
Voit myös käyttää huolellisesti hohkakiveä täsmälleen samaan tai kastilisaippuaseen lisäämään lisää suds veteen, samoin kuin jalkojen pesemiseksi

Lähde: liveStrong.comexfoliate kuten ammatti
Olettaen, että kynsilakka eliminoitiin ennen jalkojen liottamista, käytä hohkakiveä jalkojen tarjoamiseksi loistavan puhdistuksen lian ja kuolleiden solujen poistamiseksi.
Lisää muutama tippa vanilja -olemusta aromaattiselle kokemukselle, jos vaatimus on tai jopa lisääntynyt vesi tekisi.
Lähde: Mode.comslather hyvin
Kun sanomme ‘Slather’, tarkoitamme Slatheria sen todellisessa muodossa- hyödyntämällä suosikki jalkavoidetta tai voidetta tai kosteuttamaan jalkoja aloe vera -geelillä. Tämä vaihe auttaa eliminoimaan myös kalliot ja kuolleet solut, myös kuolleet kynsinauhot.
Lähde: khoobsurati.comshape ja trimmi
Lopuksi leikkaa kynnet suoraan delegoidusta oikealta, mikä auttaa estämään kynsien kasvun. samoin kuin seuraavaksi vaadit tietojen tietoisuutta hyvin. Kun tehdään arkistointia, käytä manteliöljyä jokaisessa kynsissä ja kiillota sitä sormen kärjillä- tarjoa heille suuri hieronta.
Lähde: WhokNewtips.comDone! Katso tallennettuja rahaa!