Crystal Lip Art: Uusi kauneuskuvio, joka keinui Instagram

, jos uskot lausuntokaulakorujen ja sormien kivet ovat muodin parhaita, usko uudelleen. Siellä on myös upeita jalojen luomuksia huulille.
No, toistaiseksi teidän kaikkien on täytynyt nähdä huulipuukuja eri väreissä (ei voi tilata muotoja). Verkon rikkominen on kuitenkin taideteoksia puhdasta nestemäistä kultaa huulilla.

Siksi se on Crystal Lip Art, huulipunan viimeisin kuvio, joka on tehnyt huulipuna-taidetta. Voit soittaa Crystal Lip Art -meikkiin visionäärisen aivoihin, mutta Crystal Lip Art -muoti on nopeasti kaunis muoti, joka osuu silmään, ajatellen menetelmää, jonka se on tulvan Instagram ja sosiaalinen media.
[Lue myös: mikä on huuli taite?]
Tarkoittaako tämä, että uudet löydetyt kristalliliputaiteen käsitteet saavat sinut muistamaan syömisen, puhumisen tai hengityksen? Ei onnistu. Se on kuvio, joka joko keinua huuliasi tai saa sinut rokkaamaan huuliasi.

Tarkastellaan kristalli huulitaiteen valokuvia ja selvitetään, mikä saa kristallin huulitaiteen näyttämään WOW: sta sekä suuntautuvan trendistä. Kaipaa sitä omalla vastuullasi!

Crystal Lip Art: n takana olevat aivot
Ja sinun on kiitettävä New Yorkissa sijaitsevaa meikkitaiteilija Johannah Adamsia siitä, että tuodaan meille tämä hyperrealistinen ‘Geode Uruguayn Jalkapallomaajoukkue Paita Art’ huulille hänen Instagram @beyou.byjoh.
Huomaa, kuinka Crystal Lip Art Johannah on hyödyntänyt kaikkia meikkipigmenttejä, maaleja, kiiltoa ja koristeita. Keskimäärin sen lisäksi, että hän kestää tunnin kideen huulitaiteen tyylien kokonaismäärään.

Olipa kyseessä ametisti tai lisääntynyt kvartsi, ei ole erottua Johannahia erinomaisesta tässä huolellisessa Palmeiras Paita kristallilipihuulitaiteen meikissä, jossa hän on hyödyntänyt metallista nestemäistä huulivuorausta, jotta saadaan aikaan tippuvan kultaa.

Johannah ei ole vain yksi ainoa, joka harjoittaa Crystal Lip Art -yritystä. Siellä on myös Genevieve Jauquet, australialainen meikkitaiteilija, jonka ymmärretään tuottavan palkittuja huulityylejä, jotka hyödyntävät nestemäistä huulipunaa, kiiltoleikkauksia ja luomiväriä.

Kristallin huulitaiteen valmistus
Okei, tarkalleen kuinka käyttää kidehuulitaidetta, voi tuntua kovalta DIY: lle, mutta voit silti saavuttaa sen ensimmäisellä vuorella huulet joko metallisella huulipunalla tai huulikiiltolla ja täyttämällä sitten huulten keskusta hyödyntämällä huulipunaa, joka on ”Jalokivisävyinen”. Nyt se Santos Laguna Paita ylittää se kuusikulmainen jalokivimainen kiilto sekä kristallihuulitaide on valmis tainnuttamaan.

‘OOH: t ja AAH: t’ lisäksi säveltämällä ja kerro meille tarkalleen kuinka kaunis löydät tämän kristalliliputaiteen meikin. Halloweenin tullessa Crystal Lip Art Fashion on upea asia, joka vastaa yhtä paljon kuin korusi. Kokeile Crystal Lip Art -konsepteja ja kerro meille tarkalleen kuinka löysit sen.

Kuvien lähde: Pinterest, dailymail.co.uk

Posted in Uncategorized