10 Dhoti Pant -sarjaa, jotka voivat asettaa mielialan iloiselle kaudelle

dhoti -housut pysyvät vakiona koko kauden ajan ja takaavat enimmäis Sartorial -lausunnon. Yksi helpoimmista tekniikoista tämän etnisen kulumisen tyyliä on yhdistää se Kurtasin kanssa. Asennettu, tuulinen helma tekee siitä ihanteellisen käyttää sitä kätevästi kaikissa tilanteissa. Nämä housut eivät ole vain trendikkäitä valintaa, mutta sillä on myös joustavat muotoiluvaihtoehdot. Yhdistä se esimerkiksi lyhyellä kurtalla tai sadon päällä sekä takilla modernin ripauksen kanssa. Tai jos haluat valita jotain perinteistä, yhdistä se pitkään kurtaan ja dupattaan. Tai valitse liioiteltuja Dhoti -valintoja, jos vaadit ylimääräistä.

Parhaat dhoti -housut sarjat parhaiten tällä kaudella:
Vieritä alas nähdäksesi hienoimman 10 muokkaamme Dhoti Pant -sarjoista:

1. Painettu Dhoti -housut:
Vaikka et ehkä ole rohkea riittävästi indo-fuusion ulkoasun rekonstruoimiseksi, nämä kaksi alla olevaa yhdistelmää osoittavat, että liioiteltuja pohjat voivat olla hienostuneita. Vaadit vain Sassin vetämään ne pois. Tai vältä olkapäätä ja valitse riipuskaulat todella swank-tilaisuuteen tai vedä brodeeratun takin yli vähemmän ihonäyttelyä varten.
Lähde: Taruntahiliani.com2. Vaaleanpunainen kultainen kukka -brodeerattu dhoti -housut:
Hienoin versio Dhoti -housujen käytöstä on osana vastaavaa brodeerattua Kurta -kappaletta, joka tekisi BFF: n kateellisesta. Jos et kuitenkaan ole valmis saamaan urasi Sporting CP Paita päälle, tasapainota se vähennettynä dupatta.
Lähde: HouseofMasaba.com3. Lily Ocher Dhoti -sarja:
Lily Ocher Dhoti -sarja näyttäisi fantastiselta tällä vastaavalla kauneudella, kun taas Rangers FC Paita metalliset korkokengät näillä pastelli-ihmeillä yksinkertaistettaisivat makea-feminiiniä ja dramatisoisivat ulkonäön.

Lähde: PerniaSpopupshop.com4. Valkoinen brodeerattu Dhoti -sarja:
Pöydältä Dancingiin Sangeet Vastaanotossa, käytä näitä hienoja valkoisia brodeerattuja tarjouksia ennen kuin heitetään asuntoja korkokengien sandaalien tulemiseksi.
Lähde: Ogaan.com5. Pink Pearl Brodeered Dhoti LOSC Lille Paita -sarja:
Mahdollisesti yksi tyyleistä, joita monet naiset haluavat nauttia tällä hetkellä-helmen trendi. Kuten ymmärrät, se on tehnyt merkittävän paluun. Onneksi nämä Dhoti -kappaleet eivät ole liioiteltuja, mutta näyttävät melko hyvältä suoraan 80 -luvun draamalta.

Lähde: Ogaan.com6. Musta paperi Dhoti -housut:
Ole vahva täysin mustalla dhoti-housulla ja valitse valkoinen yläosa hajottaaksesi ilme hieman. Haluat, että Dhoti-housut ovat tässä tapauksessa huomion keskipisteessä, joten raittiinen yläosa, joka täydentää eikä häiritä, on hienoin veto.
Lähde: Ampm.in7. Laventeli brodeerattuja dhoti -housuja:
Jos kanavoit vintage -aikakautta, haluat, että Dhoti -housuesi erottuvat, joten kehyksen parhaan muodon saaminen on välttämätöntä. Alla oleva laventelikappale on erinomainen tuottaa paljon enemmän käyriä ja huomiota.

Lähde: Payalsinghal.com8. Vaaleanpunainen dhoti -housu -sarja:
Alareunassa pitkänomaiset leimahtuneet pari Dhoti -housu -sarjaa on ihanteellinen pidentyneille kehyksille. Etsi asennuspareja, kuten nämä vaaleanpunaiset sarjat, pehmentääksesi ulkonäköäsi.
Lähde: Ogaan.com9. Munakoiso dhoti -sarja:
Jos pidät ponnahdusikkunoista, nämä Dhoti-sarjat ovat ihanteellisia. Yhdistä ne vain pari strappy -korkokenkiä sekä vastaavan Kurta, samoin kuin puolivälissä. Tällainen löysämpi pohja on myös sopiva busty naisille, jotka haluavat yksinkertaisuuden käyrilleen.