Mene leveäksi tai mene kotiin!

Liikattu laajajalkaiset housut voivat olla pelottavia. Laajajalkaisten housujen hallitseminen on kyse tasapainosta ja suhteesta. Pitkäaikaisen ilmeen saavuttamiseksi pari se korkokengän kanssa. Korkean vyötärön ja leveän jalan housun yhdistelmällä on loistava tapa luoda pitkänomainen ja laiha ilme. Housuni tässä viestissä ovat sekoitus korkeaa langallista ja leveää jalkaa. Yhdistin sen viiden tuuman korkokengillä, jotka olivat liian pitkänomaisia ​​jalkoja ja sadonkorkin korostaakseen vyötäröä paljastamatta.
On niin monia tapoja käyttää laajajalkaisia ​​housuja, jotka sisältävät sen pariliitoksen sadon yläosaan aivan kuten nykyinen ilme tai parilaata sen yläosaan tai paitaan, joka on kiinnitetty housuihin. Jos sinulla on yläosa, joka on iso, osittain yläosaan tasapainon luomiseksi.
Mitä minulla on:
Crop -huppari: Täällä, samanlainen täällä/Rakasta tätä täällä
Alice + Olivia -housut: Täällä, samanlainen täällä, rakasta tätä täällä, täällä
Zara -takki: Samanlainen täällä ja täällä, lisää täältä
Boyy -laukku: Täällä
Korvakorut: Täällä
Osta ulkonäköni

< - JavaScript on tällä hetkellä poistettu käytöstä tässä selaimessa. Aktivoi se uudelleen tämän sisällön tarkastelemiseksi. Voit myös nauttia: Kuinka käyttää korkeaa vyötäröä Bell-Bottom-farkut Paras paljetti mekko uudelle vuodelle ”... Paras ja tyylikkäin häävieraan puku Parhaat asut käyttää Valentine '… Tutustu tietämään. Rekisteröidy sähköpostiosoittellasi saadaksesi uutisia ja päivityksiä. etunimi etunimi etunimi etunimi Sukunimi Sukunimi Sukunimi Sukunimi sähköpostiosoite sähköpostiosoite sähköpostiosoite sähköpostiosoite Tilata Kiitos tilaamisesta!

Posted in Uncategorized