Deal Alert – Jones New York

Jones New Yorkissa on nyt joitain hulluja myyntitapauksia – kaikki myyntikustannukset ovat vielä 50%: n alennus, mikä Meksikon Jalkapallomaajoukkue Paita osoittaa, että on olemassa paljon pukuja, jotka ovat noin 20 dollaria, Blazers alle 50 dollaria, samoin kuin jotkut talvikerrokset alle 75 dollaria. Asiat Barcelona Paita eivät näytä hyvältä JNY: lle, joten jos pidät tuotemerkistä, varastossa nyt. Heillä on paljon valintoja säännöllisissä, siro- ja plus -kokoissa; Suuret tarjoukset mieluummin on vielä jäljellä sponsoroidusta Roundupistamme viime lokakuussa. Niin lähellä kuin voin kertoa, että nämä eivät ole lopullista myyntiä; Toimitus on kiinteä 7 dollaria, mutta ilmainen, jos ostoksesi on paljon yli 125 dollaria. Alla on muutamia mieluummin asioita nykypäivän myynnissä… (Huomaa, että aito toiminta on mekkojen kanssa, vaikkakin tonnia suuria bleisereitä) …
Kuvassa vasemmalla: Blue Leopard Wrap -mekko, jota tarjotaan myös pluskokoina – oli 119 dollaria, nyt 19,50 dollaria. keinotekoinen kääre, valmistaja pestävä. Alla:
Patch Pocket Blazer, oli 149 dollaria, nyt Tanskan Jalkapallomaajoukkue Paita 55 dollaria. Samoin tarjotaan Petiteissä.
Hihaton epätasainen avainreikävaippapuku oli 129 dollaria, nyt 19,50 dollaria. “Kuivapesu.”
Vaippapuku, jossa oli korkkihihat ja sivuruching, oli 119 dollaria, nyt 19,50 dollaria. valmistajapesu. Samoin tarjotaan Houndstoothissa.
Vyöpään vyöpuku-oli 98 dollaria nyt 19,50 dollaria. Vuorattu, ”kuivapesu”.

Ei kuvassa, mutta myös huomionarvoista:

Minulla on tämä yksinkertainen tee sekä lyhyissä että pitkissä hihoissa-se tuntuu minusta hieman pukeutumalta kuin perusryhmän ja V-kaula-aukon tee, on sekä joustava että sovitettu olematta takertumista, samoin kuin pesulat-samoin kuin nopeasti Se on 9,50 dollaria 26 dollarista. Minulla on se mustana, mutta oletan, että valkoinen olisi läpinäkymätön.
Myynnissä on myös kasa Fit -kaupasta – bleiserit ovat noin 35 dollaria, noin 19,50 dollarin kylpytakit ja hameet noin 15 dollaria.
Tuotemerkin näkyvä Olivia Blazer on jopa 25 dollaria joissakin väreissä.
Jotkut heidän asennetun rautavapaan terävän puseron värit laskeutuvat 14,50 dollariin myynnissä (64 dollaria).
Nämä kaksi mustaa ja valkoista kylpylätä ovat erittäin samanlaisia ​​(yksi, kaksi), samoin kuin molemmat laskevat 22 dollaria. OK, myös tämä harmaa. (Vakavasti, mekot, ihmiset – erinomainen valinta.)

(L-all)