Kuinka muotoilla Maxi-hame lenkkarilla

Kuinka tyyliä maxi-hame lenkkarilla- ensin meidän on kiitettävä retro-muotitutkimusta, koska alun perin vanhanaikaisia ​​erityyppisiä vaatteita voi nyt näyttää trendikkäiltä. Esimerkiksi maxi -hameet.

Mutta tällä kertaa menemme maxi -hameen yli kytkettyihin piirien lenkkarit rento kosketus. Lenkkarit nojautuvat tähän otteluun kaikki satunnaiset, pitkät maxi -hame erittäin tyttö ja liian naisellinen. Osta, ettet näytä muodolliselta, sekoita Maxi -hame rajatulla T -paidalla, jolla on erilaisia ​​motiiveja. Tämä yhdistelmä näyttää paljon tyylikkäemmästä, kun se yhdistetään korkeaan vyötärön pituushameeseen. Lisää vyö tai nahkatakki lihavoitulle vaikutelmalle. Tavallinen värihame, jossa on kuvioitu raitasäiliö? Melko tyylikäs!

Sekoita ja sovi Maxi -hame

Yhdistä korkea vyötäröhame asennettuun teepaitaan värikontrastiin. Esimerkiksi maxi -hame sininen sitruunankeltaisella paitalla. Haluatko sekoittaa ja sovittaa paljon rohkeampaa? Ole luova valinnassa vilkkaat värit ja kuviot. Käytä kuvioitua hamea ja valitse sitten kuvioiden kolme hallitsevaa väriä valitaksesi yläosien ja lisävarusteiden värin. Yhdistä kukkahame sininen, vihreä ja harmaa harmaalla paitolla, levykkeellä taivaansininen ja vihreä käsilaukku.

Katso myös

Muoti, korut, kauppa ja tyyli
Kuinka muotoilla unisex -koruja muotitrendille 2022

Valitse ihanteellinen materiaali

Valitse Maxi -hame pehmeällä materiaalilla ja syksy roikkuu, kuten sifonki. Kevyt materiaali on helppo valmistaa maxi -hame pariksi pomon kanssa mitä haluat. Yritätkö muodollista puseroa tai teepaitaa vyöllä? Hauska ja leikkisä tyyliteltyjen kukkakuvioiden kanssa.

Katso inspiraatiot!

. 700 ″ korkeus = ”900 ″]

Posted in Uncategorized